Kaitseväe korvpallimeeskond sai hooaja esimese kaotuse

Kevin Volter
Copy
Hooaja alguses käis kaitseväe korvpallimeeskonnale mängutarkust jagamas Eesti rahvusmeeskonna peatreener Jukka Toijala.
Hooaja alguses käis kaitseväe korvpallimeeskonnale mängutarkust jagamas Eesti rahvusmeeskonna peatreener Jukka Toijala. Foto: 1.jalaväebrigaad

Pühapäeval toimunud Saku teise liiga kohtumises sai koduväljakul mänginud Team Kaitsevägi üllatuskaotuse. Seni vaid võite tunnistanud meeskond pidi viie punktiga alla vanduma TalTech BS/Fensterile.

Kindla soosikuna väljakule läinud sõdurid olid seni peetud kaheteistkümnes mängus saanud vaid võite ning troonisid kindlalt liigatabeli tipus. Tudengitiim oli selleks mänguks meeskonda registreerinud seitse mängijat oma esiliigaklubist, ja nagu mängu lõpptulemus näitas, oli sellest kasu, sest tallinlased võtsid punkt-punkti mängus 75:70 võidu.

Team Kaitseväe peatreeneri Jaanus Liivaku sõnul ei tasu aga muretseda ega hooaja esimest kaotust üle dramatiseerida. "Mul on tegelikult hea meel, et saime tugeva mängu. Eks võibolla natukene fair-play-küsimus on, sest valmistusime ise trennis vastaste ühe meeskonnanimekirja järgi, aga pühapäeval olid vastas hoopis teised mehed," rääkis Liivak. "Aga ei, ma ei kurda. Pead meil lendama ei hakka," lisas treener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles