Uue aasta algus paneb inimesed endaga tööd tegema

Anette Mai Samolberg
Copy
Uue aasta alguses leidub ikka neid, kellel soov keha trimmi saada, ja selleks võetakse suund jõusaali poole. Püsivalt trennis käima aga kõik asja ette võtnud ei jää.
Uue aasta alguses leidub ikka neid, kellel soov keha trimmi saada, ja selleks võetakse suund jõusaali poole. Püsivalt trennis käima aga kõik asja ette võtnud ei jää. Foto: Meelis Meilbaum

Aastavahetusega käib kaasas eesmärkide püstitamine. Mõni tahab lugeda rohkem raamatuid, teine jätta suitsetamise maha ja kolmas hakata kaalu jälgima.

Tõenäoliselt on üks kõige levinumaid uue aasta lubadusi asuda enda füüsilist vormi parandama. Olgu selleks siis kas kaalu langetamine või lihastoonuse tõstmine. Sven Hõbemägi, üks Aqva spordikeskuse treeneritest, räägib, et massiline jõusaalitreeningutega liitumine on igaaastane nähtus ja vahe võrreldes jõusaali igapäevaeluga on märgatav.

«Jaanuar ja veebruar on aasta kõige tihedamad kuud. Leidub neid, kelle ambitsioon kestab ainult paar kuud, ja on ka neid, kes võtavad asja pühendumusega ning jäävadki käima,» ütleb Hõbemägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles