Rakvere Raibe OG Elektra talvepeo peaesinejad armastavad Virumaad

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy

OG Elektra töötajad peavad täna traditsiooniliselt suurejoonelist talvepidu. Üks peaesinejatest, Rootsi menubänd Ace of Base on lubanud esitada ka ühe täiesti uue loo «Viruful Life», mis on kaver nende 90-ndate superhitist «Beautiful Life».

Ace of Base’i üks lauljatest Malin Berggren ütles Rakvere Raipele, et bänd otsustas sellega teha kummarduse Lääne-Virumaale, mis on ilma igasuguse kahtluseta nende kõige lemmikum koht maailmas. «Virumaa on minu jaoks alati olnud kui värvipalett, kust võib kõike leida,» ütles ta sotsiaalmeediasse postitatud videotervituses, milles kogu ansambel kannab seljas Rakvere tarva pildiga fliisjakke. «Lycka till,» lisas lauljatar.

Esinejad peole toonud agentuuri teatel üllatas retrostaaride avaldus ka neid. «Tõepoolest on suur heameel, et Ace of Base meid teab ja südames hoiab,» ütles agentuuri anonüümseks jääda soovinud pressiesindaja. «Omalt poolt teeme kõik, et nende kontsert sujuks hästi. Samuti tahan toonitada, et Ace of Base ei ole kindlasti enam väge täis. Nagu ka Alphaville pole igavesti noor. Ace of Base on lihtsalt üdini virupärane kollektiiv,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles