Riigikogu Lääne-Virumaa toetusrühm kohtus maakonna omavalitsusjuhtidega

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Omavalitsusjuhid ja toetusrühma saadikud: alates vasakult Rakvere vallavanem Maido Nõlvak, riigikogu liikmed Anti ja Evelin Poolamets ning Tarmo Tamm, Rakvere linnapea Triin Varek ja riigikogu liige Meelis Kiili.
Omavalitsusjuhid ja toetusrühma saadikud: alates vasakult Rakvere vallavanem Maido Nõlvak, riigikogu liikmed Anti ja Evelin Poolamets ning Tarmo Tamm, Rakvere linnapea Triin Varek ja riigikogu liige Meelis Kiili. Foto: Erakogu

Riigikogu Lääne-Viru toetusrühma esimees Evelin Poolamets kutsus ühendusse kuuluvad rahvasaadikud Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu koosolekule, kus saadikud said tutvustada enda tegemisi ja koguda maakonna arendamiseks ideid. 

Riigikogu Lääne-Virumaa toetusrühma kuuluvad Lääne-Virumaalt valitud ja Virumaaga seotud riigikogu saadikud. Omavalitsusjuhtidega käisid neist kohtumas Anti Poolamets, Evelin Poolamets, Meelis Kiili ja Tarmo Tamm.

Saadikud uurisid omavalitsusjuhtidelt, milliste Lääne-Virumaad puudutavate murede lahendamisel saaksid nad abiks olla, ja omavalitsusjuhid tõstatasid seepeale hulga probleeme, näiteks võeti jutuks Rakvere haigla plaanid seoses Tapal asuvate väeosade teenindamisega ja fosforiidi võimalik kaevandamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles