Ühisavaldus Rakvere linnavolikogu opositsioonierakondade ühisavaldus

Virumaa Teataja
Copy
Rakvere linnavolikogu 24. jaanuaril toimunud istung.
Rakvere linnavolikogu 24. jaanuaril toimunud istung. Foto: Siim Mihailov

Kolme nädala eest, 9. jaanuaril, saatis abilinnapea Laur Kaljuvee Rakvere linnavolikogu meililisti kirja "Rakvere munitsipaallasteaedade tulevik on ühine", milles teavitas volikogu liikmeid kolme Rakvere munitsipaallasteaia – Kungla, Rohuaia ja Triinu – liitmisest ja sellest, et plaani kohaselt liituvad Kungla ja Triinu lasteaed Rohuaia lasteaiaga ning ühendasutuse juhiks saab Rohuaia lasteaia praegune direktor Ene Nool.

Sama päeva pärastlõunal avaldati samasisuline artikkel seotud poolte kommentaaridega Virumaa Teatajas. Artiklis on esile toodud konkreetsed sammud, mis liitumise suunas juba tehtud on. Näiteks oli Kaljuvee artikli ilmumise päeva lõuna ajal tutvustanud lasteaedade liitmise plaani praegusele Triinu lasteaia juhile ning edastanud talle teate ees ootavast koondamisest. Triinu lasteaia direktor teavitas oma töötajaid linnavalitsuses kokku lepitud tegevuskavast ja sellest, et tema pärast lasteaedade liitmist 2024. aasta sügisesel direktorina jätkata ei saa.

Kolme lasteaia sadakond töötajat said plaanist lasteaiad liita esimest korda teada pressiteate kaudu, mille linnavalitsus lasteaia direktoritele saatis ja mille siis juhid omakorda töötajatele edastasid. Rakvere munitsipaallasteaedades käiva ligikaudu 700 lapse vanemad said plaanitavast muutusest teada ajalehe ja/või neile lasteaiast edastatud pressiteate vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles