Tamsalu–Neeruti maraton sõidetakse lühendatud distantsil

Kevin Volter
Copy
Ilm ei soosi maratoonareid. Praeguse seisuga tuleb Tamsalu–Neeruti maraton lühendatud distantsil.
Ilm ei soosi maratoonareid. Praeguse seisuga tuleb Tamsalu–Neeruti maraton lühendatud distantsil. Foto: Marianne Loorents

Estoloppeti sarja teise osavõistlusena laupäeval toimuvat Tamsalu–Neeruti suusamaratoni kehvade lumeolude tõttu täispikal rajal ei sõideta.

Tamsalu–Neeruti maratoni peakorraldaja Vahur Leemets hoiab suusarajal silma peal ja ütles, et on valmistunud erinevateks stsenaariumiteks. "Täispikal maratonirajal lumeolud sõitu korraldada ei luba. Tänase seisuga tuleb suusasõit kahel ringil ning saab alguse Pariisist. Võimalik, et peame ühe 400-meetrise lõigu veel välja jätma, ja praeguse vihmaga tuleb kindlasti lompe juurde. Lõpliku otsuse teeb ilmataat neljapäeval ning meie jagame osalejatele infot nii võistluse sotsiaalmeedialehel kui Estoloppeti veebilehel," rääkis Leemets.

Endine olümpiasportlane Kaili Ots kutsub lastega peresid laupäeval Pariisi puhkekülla 25. Tamsalu–Neeruti maratoni suusapeole, kus kuni 12-aastaseid lapsi ootavad võistluskeskuses ees mänguline suusaõpe ja vastavalt 400 või 800 meetri pikkune ajavõtuta suusasõit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles