AASTA TEGU Lääne-Virumaa aasta teod astuvad Lurichi ja õ-tähe jälgedes (1)

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Aasta isikuteo tiitli pälvis Marger Pormann Lurichi-nimelise maadlusvõistluse korraldamise eest.
Aasta isikuteo tiitli pälvis Marger Pormann Lurichi-nimelise maadlusvõistluse korraldamise eest. Foto: Ain Liiva

Virumaa Teataja ja Lääne-Viru Omavalitsuste Liit (VIROL) kuulutasid reede õhtul Võsu rannaklubis välja maakonna 2023. aasta silmapaistvaimad teod, mis selgusid rahvahääletusel. Läänevirulased hindasid tänavu üdini virumaist: isikuteo auhinna pälvis Marger Pormann rahvusvahelise Georg Lurichi nimelise maadlusvõistluse korraldamise eest, ühistegudest peeti silmapaistvaimaks näidendi «OTTÕ» lavaletoomine Viru-Nigulas.

Virumaa Teataja ja Lääne-Viru Omavalitsuste Liit korraldasid konkursi "Aasta tegu" juba kahekümne esimest korda. Nomineeritud kandidaatide vahel sai valida nii internetis kui ka pabersedeliga hääletades, ja olgugi et digimaailm võtab võimust, ei pidanud paljud inimesed paljuks soetada ümbrik ja mark ning anda oma soosikust žüriile teada kirja teel.

"Alati ei peagi tegu olema suur, aga see peab silma paistma," lausus VIROL-i juhatuse esimees Einar Vallbaum. "Ja silmapaistvaid tegusid tehakse Lääne-Virumaal mitte vähe. Üksjagu tegu oli ka rahva korraga Võsule kokku saamisega, sest kõik nominendid on nii tegusad inimesed, et nad kogu aeg teevad midagi," rääkis ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles