Lääne-Virumaa osales turismimessil Balttour

Merly Raudla
Copy
Pildil maakonna esindus: Dina Kivi (vasakult, Vihula mõis), Einar Vallbaum (Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees) ja Maie Urbas (Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu turismikoordinaator).
 
Pildil maakonna esindus: Dina Kivi (vasakult, Vihula mõis), Einar Vallbaum (Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees) ja Maie Urbas (Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu turismikoordinaator).  Foto: Erakogu

Lääne-Virumaa turismivaldkond oli möödunud nädalavahetusel vääriliselt esindatud rahvusvahelisel turismimessil Balttour Riias. Maakonna esindajad tegid külastajatele mitmekülgseid pakkumisi siinsete puhkuse ja vaba aja veetmise võimaluste kohta.

Maakonna turismikoordinaatori Maie Urbase sõnul näitasid lätlased erilist huvi üles meie muuseumite, väikesadamate ja kogu põhjaranniku vastu ning hästi oldi kursis Viru Folgi traditsioonidega. "Messi raames toimunud kohtumised ja vestlused võimaldasid esile tuua maakonna vaatamisväärsusi ja suurendada huvi piirkonna kui turismisihtkoha vastu," ütles Urbas.

Maakonna esindusega olid kaasas ka turismiühingu Visit Lahemaa, Hara sadama ja Vihula mõisa esindajad, kellel oli võimalus oma pakkumisi ja tooteid huvilistele ise tutvustada. Ülejäänud ettevõtete ja maakonna turismiatraktsioonide puhul tegid kaasas olnud materjalide abil aktiivset turundustööd maakonna turismivaldkonna eestvedajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles