Rakveres kirjutati möödunud aastal välja üle 800 parkimistrahvi (1)

Merly Raudla
Copy
Kas siin võib parkida? Ühtegi joont ega märki ei paista. Lume alt pole aru saada, et kohe auto kõrval on kõnnitee. Õige vastus: see auto pargib korrektselt. Teisel pool rivi otsas on sõidurada, kuhu parkida ei tohi. Kui aga selle auto ratas oleks kõnniteel, oleks trahv soolas.
Kas siin võib parkida? Ühtegi joont ega märki ei paista. Lume alt pole aru saada, et kohe auto kõrval on kõnnitee. Õige vastus: see auto pargib korrektselt. Teisel pool rivi otsas on sõidurada, kuhu parkida ei tohi. Kui aga selle auto ratas oleks kõnniteel, oleks trahv soolas. Foto: Marianne Loorents

Kuigi kreisilinnas saab pea igal pool tasuta parkida, on siin siiski päris suur võimalus valesti parkimise eest trahvi saada.

Parkimist on Rakveres kontrollitud juba aastaid ning seda tehakse aastaajast ja ilmast olenemata. Rakvere linnas teevad liiklusjärelevalvet peatumise ja parkimise nõuete täitmise üle järelevalvespetsialistid.

Eelmisel aastal vormistati 803 trahvi kogusummas umbes 15 000 eurot ja tänavu on oma auto kojamehe vahelt trahvikviitungi leidnud juba sadakond liiklejat.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles