Lääne-Virumaa folkloorisõbrad koovad koostöövõrgustikku

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Virumaa folkloori koostöövõrgustiku loomiseks panid pead kokku (tagareas vaskult) Triinu Sikk, Reelika Alert, Marge Lepik, Ene Saaber, Mare Taar, Sirje Rebane, Anni Müller, (ees vasakult) Sirli Vahula ja Marion Talli.
Virumaa folkloori koostöövõrgustiku loomiseks panid pead kokku (tagareas vaskult) Triinu Sikk, Reelika Alert, Marge Lepik, Ene Saaber, Mare Taar, Sirje Rebane, Anni Müller, (ees vasakult) Sirli Vahula ja Marion Talli. Foto: Sirli Vahula

Kui huvi pärimuse ja folkloori vastu viib kokku eri põlvkonnad, et üksteise tegemistest vaimustuda, midagi uut ja põnevat õppida, koos musitseerida, esiemade ja -isade käsitöönippe avastada või oma käega võilillepärga punuda, saab rõõmsa toimetamise käigus ka rahvuse vaimne pärand hoitud ning noortele edasi antud.

Lääne-Virumaa folkloorihuvilised, kelle südameasi on siinse piirkonna pärimus ning folklooriliikumise järjepidevus, panid pead kokku, et arutada ja alustada koostöövõrgustiku loomist.

Eesti Folkloorinõukogu Lääne-Virumaa folkloorikuraatori Sirli Vahula ja Eesti rahvakultuuri keskuse Lääne-Virumaa rahvakultuurispetsialisti Mare Taari eestvedamisel kogunesid mõtteid veeretama Reelika Alert, Sirje Rebane, Anni Müller, Kersti Loite, Triinu Sikk, Ene Saaber, Marion Talli, Anu Otsma ja Marge Lepik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles