LINN KASVAB MÜHINAL Rakverre ja linna lähikonda ehitatakse lähiaastatel ligi pool tuhat uut kodu

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Rakvere Navi tänava arenduspiirkonnas on alanud juba esimeste elumajade ehitus.
Rakvere Navi tänava arenduspiirkonnas on alanud juba esimeste elumajade ehitus. Foto: Ain Liiva

Kinnisvaraarendajad on avastanud, et Rakvere ja selle lähim ümbrus on hea koht investeerimiseks – kui juba töös olevad ja alles ettevalmistamisel projektid teoks tehakse, ehitatakse siia 400–500 kodu. Jutt käib nii korterelamutest kui ka eramutest.

OG Elektra paljukorruselisse ärihoonesse Rakvere kesklinnas on plaanitud muu hulgas rajada 60 korterit. Revin Grupp kavatseb päris mitu kortermaja ehitada ametikooli piirkonda. Ridaelamud peaksid kerkima Posti, Rohuaia ja Tallinna tänava vahelisele alale. Navi tänaval käib aktiivne eramupiirkonna arendamine.

Aga see pole veel kõik. Rakvere valda Tõrma kanti plaanitakse paaris- ja kortermaju koos lasteaiaga. Veltsi külje alla vana õunaaia asemele soovib arendaja ehitada ligemale 40 maja. Elamud on plaanis ehitada Sõmerule kooli ja keskusehoone vahelisele tühermaale. Väiksemad arenduspiirkonnad on veel Vinni vallas ja ka Rakvere linn mõlgutab mõtteid järgmistest elamukruntidest, eeskätt Linnuriigi ja Rägavere tee vahelisel alal ja ka suure ringtee ääres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles