Linnajuhtide ja rahva kohtumine päädis rahva laialiajamisega

Copy
Kohale saabunutele andsid aru linnapea Triin Varek (vasakul esimene), abilinnapea Laur Kaljuvee, MTÜ Hea Hariduskorraldus esindajad Triin Kaaver ja Marika Saar.
Kohale saabunutele andsid aru linnapea Triin Varek (vasakul esimene), abilinnapea Laur Kaljuvee, MTÜ Hea Hariduskorraldus esindajad Triin Kaaver ja Marika Saar. Foto: Eva Samolberg-Palmi

Kolmapäeval toimus Rakvere linnavalitsuse saalis avalik arutelu plaanitava lasteaedade liitmise teemal. Plaani kohaselt liituksid Rakvere Kungla ja Triinu lasteaed käesoleva aasta sügisest Rohuaia lasteaiaga. Kahetunnine emotsionaalne koosolek venis poole tunni võrra pikemaks ning oleks kestnud veelgi, kui arutelul osalenud rahvast poleks lihtsalt koju saadetud.

Kohtumise esimeses pooles tutvustasid MTÜ Hea Hariduskorraldus esindajad Triin Kaaver ja Marika Saar plaanitavaid muudatusi ja selgitasid nende põhjuseid. Lisaks oli kohale saabunud MLA Viimsi Lasteaiad juht Maie Roos, et rääkida kogemuslugu ühise juhtimise alla viidud lasteaedade töökorraldusest ja juhtimisest.

Saalis viibinuist kõige suurema osa moodustasid Rakvere Triinu lasteaia töötajad ja lastevanemad, kes avaldasid nördimust selle üle, et linn on nende hinnangul plaaninud lasteaedade liitmist lasteaiatöötajate ja lastevanemate teadmata, ning arusaamatuks oli paljudele jäänud seegi, miks saab ühendlasteaia juhiks praegune Rohuaia lasteaia direktor Ene Nool, samas Triinu lasteaia direktor Raido Parve sai jaanuaris koondamisteate.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles