Rakvere riigigümnaasiumi nimi jõudis Abu Dhabi kaudu maailma

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Mihkel Kangur rääkis kongressil, kuidas on Rakvere Riigigümnaasiumis korraldatud keskkonna- ja säästva arengu hariduse alane lõimitud õppimine. 
Mihkel Kangur rääkis kongressil, kuidas on Rakvere Riigigümnaasiumis korraldatud keskkonna- ja säästva arengu hariduse alane lõimitud õppimine. Foto: Erakogu

Rakvere riigigümnaasiumi õppe- ja arendusjuht Mihkel Kangur esines möödunud nädalal kooli tutvustava ettekandega maailma keskkonnahariduse kongressil Abu Dhabis. Käesolevast aastast on Kangur ka Euroopa kliimapakti saadik.

Ülemaailmsel kongressil Abu Dhabis tutvustasid erinevate riikide esindajad üldhariduskoolidest, ülikoolidest, valitsusasutustest ja mittetulundusühingutest oma väljakutseid ning edulugusid seoses keskkonnaharidusega. Mihkel Kangur osales sündmusel kongressi teaduskomitee kutsel.

Kangur tutvustas Rakvere Riigigümnaasiumi koolijuhi Liisa Puuseppaga koostöös valminud ettekandes uue kooli loomise kontseptsiooni. Ta andis osalejatele ülevaate, kuidas on Rakvere Riigigümnaasiumis korraldatud keskkonna- ja säästva arengu hariduse alane lõimitud õppimine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles