Mokumentaalist õuduseni: Johannes Richard Sepping ja Jaune Kimmel

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Filmiõhtul vestlesid tööst kaamera ees Rauno Polman (vasakult), Jaune Kimmel, Johannes Richard Sepping ja Laura Niils.
Filmiõhtul vestlesid tööst kaamera ees Rauno Polman (vasakult), Jaune Kimmel, Johannes Richard Sepping ja Laura Niils. Foto: Inna Grünfeldt

Sarjas «RT vestleb» jagasid Rakvere teatri näitlejad Jaune Kimmel ja Johannes Richard Sepping mõtteid ja kogemusi filminäitlejana. Jaune Kimmel tegi rolli USA õudusfilmis «Päästa meid» ja Johannes Richard Sepping kehastas peaosalist mokumentaalfilmis «Übermensch: nali ühes vaatuses».

Õudusfilmis «Päästa meid», kus kaks Vatikani kristlikku detektiivi tõttavad appi kaksikuid – ettekuulutuse kohaselt uut messiast ja antikristust – ootavale nunnale, mängis Jaune Kimmel ühe detektiivi eestlannast elu­kaaaslast, kel oluline roll nii päästmises osaleja kui ka nunna rivaalina. «Übermensch: nali ühes vaatuses», mis valmis seosest Johannes Richard Seppingu soololavastusega «Übermensch» Paide teatris, jälgib näitleja komöödiakarjääri­teekonda ning huumori ja kunsti vahelist dünaamikat.

Vestlusõhtul, mida juhtis näitleja Laura Niils, tulid jutuks filminäitlejatöö sisuline ja vormiline külg ning momendid linateose loomise protsessist. Mokumentaali kohta avaldas tähelepanekuid ka selle režissöör, operaator ja monteerija Rauno Polman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles