Koolides algasid rahuloluküsitlused

Eva Samolberg
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Klassiruum. Pilt on illustreeriv.
Klassiruum. Pilt on illustreeriv. Foto: Pärnu Postimees

Täna algasid üldhariduskoolides rahulolu- ja koolikeskkonna küsitlused. Osalema oodatakse 4., 8. ja 11. klassi õpilasi, kõiki täiskasvanute gümnaasiumite õppureid, 1.–12. klassi õpetajaid ja 1.–9. klassi õpilaste vanemaid. Küsitlusse kaasatud ligikaudu 40 000 õpilast pea 500 koolist üle Eesti. 

Üldhariduskoolide rahuloluküsitlustele saab vastata 10. märtsini. Lisaks korraldatakse kevadel rahuloluküsitlused kutse- ja alushariduse valdkonnas. Kutseõppeasutuses on osalema oodatud kõikidel õppetasemetel ja õppekavadel kutseharidust omandavad õppijad ja kõik õpetajad ning haridus- ja noorteamet kogub andmeid 11. märtsist 7. aprillini. Lasteaedadele mõeldud küsitlustes osalevad õpetajad, abiõpetajad, õpetajate abid ja lastevanemad ning neile saab vastata 8. aprillist 5. maini. 

Haridus- ja noorteameti analüüsi ja uuringute büroo juht Merit Kangro: "Tänavu on taas kord tegemist rahuloluküsitluste osas sellise aastaga, kus küsitleme lisaks õpilastele ka õpetajaid ja lapsevanemaid. Kindlasti soovitame kõigil, kellele kutse saadetakse, küsitlusest osa võtta ja oma arvamust avaldada. Iga arvamus on oluline ja see on hea võimalus haridusega seotud olulistel teemadel kaasa rääkida."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles