Armukelmid varitsevad valentinipäeval üksikuid südameid

Eva Samolberg
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Valentinipäev on armastajate püha.
Valentinipäev on armastajate püha. Foto: Sander Ilvest

Valentinipäev tähendab paljude jaoks tähendusrikkaid hetki kaaslasega, kuid inimeste jaoks, kel partner puudub, võib sel tähtpäeval eriti teravalt üksindus hingenärijana uksele koputada. Luminori pettuste tõkestamise spetsialist Veiko Kiik kutsub üles valvsusele, kuna kübermaailma armukelmid proovivad ohvritele lähenemiseks kasutada just hetki, mil need kõige haavatavamad on.

Veiko Kiik toob näiteks ühe armukelmuse juhtumi, mis on üsna sarnane paljude teiste kaasustega. Nimelt leidis suhtlusrakenduse kaudu enda sõnul ühes kõrberiigis missioonil viibiv Briti sõjaväelane John üles üksildase eestlanna ning kaugsuhtlus hakkas tasapisi arenema, sisaldades romantilisi sõnumeid ja meelipaitavaid vastastikuseid tundeavaldusi.

"Suhtlus oli kestnud mõned kuud, kui "sõdur" avaldas huvi Eestisse tulemise vastu ning tegi naisele ettepaneku kokku saada. Veel enne teele asumist lubas John aga naisele saata paki isiklike asjadega. Kuid siis ühel päeval teatas mees, et pakk jäi lähiriigi piiril kinni, ning esitas ühtlasi eestlannale palve – paki saaks kiirelt kätte, aga selleks on vaja tasuda makse," kirjeldas Kiik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles