Vergi külas lõhuti ära tuntud silmaarsti aed (1)

Andres Tohver
, ajakirjanik
Copy
Katki sõidetud aed Vergis Ööbiku tänaval.
Katki sõidetud aed Vergis Ööbiku tänaval. Foto: Erakogu

10. veebruari õhtul kell viis jõudis silmaarst Martin Täll oma Vergis asuvasse suvekoju. Seal avanes talle näotu vaatepilt. Tema suvekodu ilusat valget plankaeda oli lõhutud, kuid millega konkreetselt, see jäi selgusetuks.

Martin Täll töötab silmaarstina välismaal. Enne 10. veebruari oli ta Vergis käinud eelmise aasta lõpus. "Ma olen sihukene suvevergilane. Mul on seal suvekodu. Kui ma eelmisel nädalavahetusel seal käisin, siis oli aed katki ja keegi midagi näinud ei olnud, keegi midagi kuulnud ei olnud," rääkis Täll.

Martin Tälli sõnul oli aed ära lõhutud juba mitme nädala eest. Üheks võimaluseks on, et prügiauto oli teelt kõrvale kaldunud. Vergi külas korraldab prügivedu Eesti Keskkonnateenused AS.
Külavanem Arvi Ööpiku sõnul oli see juhtunud ühel reedesel päeval. "See juhtus jaanuaris. Hirmsasti tuiskas, kui nad käisid prügikaste tühjendamas. Nad käivad talvel Vergis üks kord kuus, hommikul kella kaheksa või üheksa ajal. Ega nendel on see probleem, et iga kolme kuu tagant on uus mees roolis. Tööjõu voolavus on praegu selline. Midagi pole parata," rääkis Ööpik.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles