Kauaaegne VIROL-i tegevjuht Sven Hõbemägi paneb ameti maha

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Sven Hõbemägi suur hobi on lindude rõngastamine ja pärast VIROL-i tegevjuhi ametist taandumist jääb tal selleks tegevuseks ehk ka rohkem aega.
Sven Hõbemägi suur hobi on lindude rõngastamine ja pärast VIROL-i tegevjuhi ametist taandumist jääb tal selleks tegevuseks ehk ka rohkem aega. Foto: Ain Liiva

Viisteist aastat Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu (VIROL) tegevjuhi ametit pidanud Sven Hõbemägi teeb seda tööd veel märtsi lõpuni ja võtab siis paariks kuuks aja maha. "Ma esialgu ei mõtle veel uuele väljakutsele, aga ega ma kusagile kao – nõu ja jõuga olen valmis abiks olema," lausus asjaosaline.

Sven Hõbemägi rääkis, et on ametist lahkumist kaalunud juba mõnda aega, ja ei varjanud ka asjaolu, et otsuse taga on eelkõige soov tervist turgutada. "Viisteist aastat olen järjest ühes ametis olnud. Turbulents, suur pinge, pidev organiseerimistöö on jätnud tervisele jälje. Olen teatepulga üleandmisele juba mõnda aega mõelnud," kõneles ta. "Nüüd, mil mitmed suured projektid on ellu viidud, tundub olevat sobiv aeg. Vähemalt paar kuud on plaanis tervist turgutada ja mitte uut tööd vastu võtta. Võtan aja maha. See ei ole üleöö tehtud otsus."


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles