1. jalaväebrigaad on paraadiks valmis

Merly Raudla
Copy
Tehnika, mis Tapa ja Jõhvi linnakutes paraadi korraldajatelt heakskiidu sai, ei ole näitusetehnika, vaid see, millega päriselt metsas käiakse.
Tehnika, mis Tapa ja Jõhvi linnakutes paraadi korraldajatelt heakskiidu sai, ei ole näitusetehnika, vaid see, millega päriselt metsas käiakse. Foto: Jan-daniel Peterson

24. veebruaril Tallinnas Vabaduse väljakul toimuval kaitseväe paraadil osalev diviisi 1. jalaväebrigaadi tehnika sai eile paraadi korraldajatelt hinnangu "valmis".

"Tehnika, mis Tapa ja Jõhvi linnakutes paraadi korraldajatelt heakskiidu sai, ei ole näitusetehnika, vaid see, millega meie ja meie liitlased päriselt läheme metsa ja vajadusel ka sõtta," selgitas 1. jalaväebrigaadi veebel staabiveebel Renzo Rajaste ja lisas, et loomulikult teeb 1. jalaväebrigaad kõik selleks, et ka masinad näeksid pidupäevale kohased välja – puhtad ja võimsad.

Eile kontrollisid paraadil tehnika rivistamise eest vastutajad 1. jalaväebrigaadi Tapa ja Jõhvi linnakutes masinate visuaalset poolt ja tehnilist korda, samuti said juhid vajalikke näpunäiteid ja instruktaaži.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles