Eesti suurim erakätes olev kiirabiteenuse osutaja sai uued omanikud

Merly Raudla
Copy
Karell Kiirabi AS-i üks uutest omanikest Martin Kukk ja Karell Kiirabi AS-i juhatuse liige Õnne Bartoševitš Rakveres.
Karell Kiirabi AS-i üks uutest omanikest Martin Kukk ja Karell Kiirabi AS-i juhatuse liige Õnne Bartoševitš Rakveres. Foto: Ain Liiva

Pihlakodu AS müüs täisosaluse kiirabiteenuse ettevõttest Karell Kiirabi Eesti suurima eakatekodudega majandaja Südamekodu AS-iga seotud eraisikutest omanikele.

Karell Kiirabi on Eesti esimene ja suurim erakätes olev kiirabiteenuse osutaja, mis teenindab Harjumaa, Lääne-Virumaa ja Ida-Virumaa piirkondi 18 kiirabibrigaadiga. Karell Kiirabi annab tööd ligi 350 inimesele. BaltCapi investeerimisperioodi jooksul vahetas Karell Kiirabi välja kogu masinapargi, renoveeris kiirabijaamad ning ettevõtte müügitulu kasvas ligi 50 protsenti.

BaltCapi investeeringute juhi Sten Sontsi sõnul sai ettevõtte investeerimisperioodi ajal Karell Kiirabis kaastegevjuhtide Õnne Bartoševitši ja Ivetta Sakkarti eestvedamisel paika tugev juhtkond ning tehti mitmed olulised arendused. "BaltCapi ja kaasaktsionäride investeeringu toel uuendas ettevõte jõuliselt autoparki ja renoveeris kiirabijaamad, mis aitavad panustada kogu Eesti erakorralise meditsiinisüsteemi arendamisse. Lisaks panustati hiljuti ka uutesse telemeditsiiniseadmetesse, mis võetakse kasutusele peagi üleriigiliselt," rääkis Sonts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles