Võsu kooli- ja lasteaiahoone juurdeehitus sai suure rahasüsti

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Võsu kooli uus nägu on saanud inspiratsiooni rehielamust, hoone südameks saab nii õpilastele kui ka lasteaialastele mõeldud söögisaal.
Võsu kooli uus nägu on saanud inspiratsiooni rehielamust, hoone südameks saab nii õpilastele kui ka lasteaialastele mõeldud söögisaal. Foto: Kolm Pluss Üks OÜ

Täna saabus riigi tugiteenuste keskuselt positiivne rahastamisotsus Haljala vallavalitsuse esitatud projektile "Võsu lasteaed-koolimaja I etapi ehitus" meetmes "Energiatõhususe ja taastuvenergia kasutuse edendamine avaliku sektori hoonetes".

Kooli- ja lasteaiahoone esimese etapi ehituse esialgne maksumus on 5,2 miljonit eurot, millest riigi toetus moodustab 2,07 miljonit eurot. Lõplik ehitusmaksumus selgub peale hankemenetluse korraldamist.

Haljala vallavanema Anti Puusepa sõnul on selle projekti nimel paljud tööd tehtud ning rahastamisotsus tähistab protsessis vahefinišit. "Saame tänase otsuse valguses astuda järgmise sammu eesmärgi suunas kaasajastada kogu valla haridustaristu. Samuti on Võsu kooli ja lasteaia uue juurdeehituse näol kindlasti tegemist olulise investeeringuga piirkonna arengusse," rääkis vallavanem ja lisas, et suurem töö seisab nüüd ees, kuid täna on põhjust rõõmustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles