Pipragaasiga getos: traielisõitja Keity Meieri bussi puistasid Prantsusmaal vargad

Kevin Volter
Copy
Keity Meieri bussis käisid vargad.
Keity Meieri bussis käisid vargad. Foto: Muumi_photos

Tapalt pärit traielisõitja Keity Meier langes jultunud varaste ohvriks, kui tema bussist viidi öösel kaasa hulgaliselt väärtuslikku foto- ja videotehnikat. Vara tagasi saamiseks võeti ette pikk teekond, mis viis ühte Euroopa suurimasse getosse Lõuna-Prantsusmaal.

Olgugi et profikarjäärile tõmbas Meier aasta alguses joone alla, on tal igaaastaseks traditsiooniks võtta koos kaaslase ja hurdakoer Fridaga ette teekond Hispaaniasse treeninglaagrisse. Sel korral pidi ta seal tarkust jagama noorematele sõitjatele. Hilistel õhtutundidel oldi juba Prantsuse linna Valence‘i lähistel Aire du Bornaroni külakeses, kui otsustati tee äärde tõmmata ning magamiseks kohandatud bussis silm looja lasta.

"Ärkasin üles kaunil valentinipäeval, päike piilus aknast sisse, linnud siristasid ning temperatuur meenutas juba Eesti keskmist suve, 10 kraadi – küll on tore!" kirjeldas Meier esmapilgul imeliselt alanud päeva. "Ronisime voodist alla, vastu võttis meid Frida, kes liputas meile saba ja küsis õue. Siis hakkasime aga märkama ... Ohhoo ... Kes ukse öösel lahti jättis? Ohhoo ... Kuhu ma küll oma jaki panin, mille taskus mu rahakott kõikide võimalike kaartide ja dokumentidega pluss pass? Ohhoo ... Kus on seljakott? Kus on teine seljakott? Kus on kolmas seljakott? Kus on vöökott?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles