Suurte Tüdrukute asendamine Teele Viiraga tekitas kohalikus veeklaasis väikese tormi

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Suured Tüdrukud ei saanud Kaire Vilgatsi haigestumise tõttu Rakvere Buena Vista sohvaklubis esineda ja mõned külastajad nõuavad seepärast korraldajalt raha tagasi.
Suured Tüdrukud ei saanud Kaire Vilgatsi haigestumise tõttu Rakvere Buena Vista sohvaklubis esineda ja mõned külastajad nõuavad seepärast korraldajalt raha tagasi. Foto: Konstantin Sednev

Riigi sünnipäeval Rakvere Buena Vista sohvaklubisse Suurte Tüdrukute kontserdile läinud inimesed said kuulata hoopis Teele Viirat, sest dueti üks liikmetest Kaire Vilgats oli haigestunud. Kui valdav osa kuulajatest nautis ka Viira esinemist, leidus neid, kes olid kontserdikorraldaja peale tagantjärele pahased ja solvunud.

Näiteks üks sotsiaalmeediakasutajatest avaldas üsna dramaatilise postituse: "See pettumus ei kao hingest väga pikalt mitte kuhugi."

Lugu sai alguse sellest, et kontserdi korraldaja Hardi Laats kuulis Kaire Vilgatsi haigestumisest vahetult enne kontserti ja ta ei jõudnud külastajaid õigel ajal informeerida. Väidetavalt jagati esinejate asendamisest teavet kontserdipaiga ukse taga, kuid korraldajad tunnistasid ka ise, et kommunikatsioon võis puudulik olla ning kõik külastajad ei pruukinud kuulda, et Suurte Tüdrukute asemel astub lavale Teele Viira.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles