Uue perearsti tulek pani noortekeskuse kolima

Andres Tohver
, ajakirjanik
Copy
Aseri noortekeskuse avamine 22. veebruaril uues kohas: keskel seisvad suuremad poisid on Maksim Bodnja ja Andreas Linnamäe, kes tegid ära tubli töö ruumide remontimisel.
Aseri noortekeskuse avamine 22. veebruaril uues kohas: keskel seisvad suuremad poisid on Maksim Bodnja ja Andreas Linnamäe, kes tegid ära tubli töö ruumide remontimisel. Foto: Erakogu

Kui varem paiknes Aseri noortekeskus aadressil Kesktänav 22, siis alates 22. veebruarist leiab selle majast Keskpõik 2. Endistes noortekeskuse ruumides tegutseb nüüd Aseri uus perearst Arsen Maisurjan.

Viru-Nigula valla avatud noortekeskuse juhi Elle Morel-Sipria sõnul paiknesid Aseri noortekeskuse ruumid kohalikus vabaajakeskuses aadressiga Kesktänav 22. Otsus noortekeskus sealt ära kolida tehti juba eelmise aasta kevadel, kui perearst Margarita Lasmanis andis teada, et jääb aastavahetusest pensionile. 

Lasmanis töötas küll Kooli 10 majas, kuid hoone on eravalduses ja uuele perearstile, kelleks sai Arsen Maisurjan, see ei sobinud. Viru-Nigula vald pakkus Maisurjanile ruume Kesktänav 22 majas ehk sedasama pinda, millel noortekeskus oli varem tegutsenud. Üks põhjuseid oli ruumide paiknemine esimesel korrusel, samuti asjaolu, et sinna viib kaldtee, mis on oluline ratastooliinimestele. Maisurjan alustas seal tööd käesoleva aasta algusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles