Professionaalne võitlussportlane Hendrik Themas astub taas Rakveres üles

Merly Raudla
Copy
Eelmine võitlusspordiüritus Yakuza Fight oli järjekorras viies ning toimus 2019. aastal Rakvere spordihallis. Hendrik Themas (vasakul) osaleb ka sellel korral.
Eelmine võitlusspordiüritus Yakuza Fight oli järjekorras viies ning toimus 2019. aastal Rakvere spordihallis. Hendrik Themas (vasakul) osaleb ka sellel korral. Foto: Vladislav Musakko

Suurejooneline võitlusspordiüritus Yakuza Fight, mida vahepeal viiel aastal ei korraldatud, saab jätku ning 16. märtsil on Rakvere spordikeskuses võimalik näha lausa kahte K-1 nelja mehe turniiri.

2016. aastal Rakveres peetud jõuproov "Yakuza Fight 2" oli meie maakonna ajaloos esimene suurejooneline võitlusspordiüritus. Tookord astusid üles Rakvere kohalik äss Sergei Makajev, Rakverest pärit Taur Guitor, Tartu meister Ott Remmer, vabavõitlejana tuntud Alik Tseiko ning Riia King of Kingsil võistelnud lätlane Raimonds Kozlovskis.

Koroona tõttu jäi populaarne võistlus mitmel aastal ära. Nüüd aga leidis kunagine Yakuza Fighti eestvedaja Jakov Peterson, et pärast viieaastast pausi on aeg küps korraldada "Yakuza Fight 6 – NEW ERA".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles