Kultuuripärl valguses ja varjus. Eve Alte

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Kultuurkapitali eksperdigrupi hinnangul on Eve Alte lühikese ajaga, kuid suure südame ja avatud vaatega andnud Rakvere kultuurielule väga mõnusa hoo ning Rakvere kultuurielu särab hoolimata keerulistest aegadest.
Kultuurkapitali eksperdigrupi hinnangul on Eve Alte lühikese ajaga, kuid suure südame ja avatud vaatega andnud Rakvere kultuurielule väga mõnusa hoo ning Rakvere kultuurielu särab hoolimata keerulistest aegadest. Foto: Ander Pais

Eesti Kultuurkapitali kõrgeima maakondliku tunnustuse, tiitli «Lääne-Virumaa kultuuripärl 2023» pälvinud Rakvere kultuurikeskuse direktor Eve Alte jääb ka keerulistel aegadel optimistiks ning ammutab jõudu õlatundest ja muusikast.

Asusite Rakvere kultuurikeskuse direktori ametisse veidi üle viie aasta tagasi ning kultuuripärli tiitel on tunnistuseks ja tunnustuseks, et olete avardanud siinse kultuurielu horisonti ning andnud uut hingamist. Millest pärlikarp teile kõneleb?

Kui sain kutse sündmusele [kultuurkapitali Lääne-Virumaa eksperdigrupi tunnustusüritusele], oli loomulik reaktsioon, et keda on vaja õnnitleda ja kui palju lilli kaasa võtta. Kui kuulsin, et pole vaja lilli kaasa võtta, vaid ise tulla, pani see korraks mõtlema, millega olen aasta jooksul siis hakkama saanud. Mõtlesin, et äkki mõni ühistegu, sest meil on nii äge meeskond. Kõik saavutused Rakvere kultuurielus on meie meeskonna töö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles