Rakvere kiirtoiduturul proovib õnne burgeribuss

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Arnot ja Triinu oli raske tabada, sest nendel oli köögis vahetpidamata tuli takus. Lõpuks saime jutud ikkagi räägitud, aga pildile ei soostunud noored tulema.
Arnot ja Triinu oli raske tabada, sest nendel oli köögis vahetpidamata tuli takus. Lõpuks saime jutud ikkagi räägitud, aga pildile ei soostunud noored tulema. Foto: Siim Mihailov

See, et Grillers mullu novembris teadmata ajaks uksed sulges, oli Lääne-Virumaa burgerimaastikul üsna raske kaotus, kuid leidub ka neid, kes proovivad õnne majanduslanguse ajal. Nimelt sättis ennast Rakveres Põhjakeskuse parklasse sisse varem Tartus tegutsenud Pablo-nimeline burgerilavka.

1. märtsil seadis end Põhjakeskuse parklas sisse tumedates toonides mobiilne burgerilett. Asja lähemalt uurides selgus, et burgeribussis tegutsevad Laekverest pärit 28-aastane Arno ja 27-aastane Triin, kes ise elavad üldse Tallinnas. "Meie vanemad ja maakodud on siin kandis ja seetõttu oleme siin üsna tihti," rääkis Triin. Arno märkis seepeale kõrvalt, et kui Tallinnas midagi kinni ei hoia, tullakse linnakärast ikkagi eemale. "Maakohas on parem olla kui linnas korteris istuda," ütles ta.

Veel kuu aega tagasi tegutses burgeribuss Tartus Raadil, ja nagu lähemal uurimisel selgus, on buss üüritud teise äri käest. "Ülemus alustas Tartus septembris ja millalgi jaanuari paiku läks tal väga kiireks ning siis buss seisis põhimõtteliselt terve veebruari. Asjad arenesid seejärel niiviisi, et plaanisime ise bussi kasutada ja Tallinnasse minna. Lõpuks otsustasime ikkagi Rakvere kasuks. Esimese kahe päeva peale võib öelda, et rakverlased on suured burgerisõbrad ja saame leiva lauale. Kui läheb hästi, siis oleme siin rohkem kui kuu. Kui ei, siis peame kuskil mujal proovima," rääkis Arno.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles