Taur Guitor hõbemedalist: parem varblane pihus kui vares katusel

Merly Raudla
Copy
Edgar Fjodorov (vasakult, mänedžer), Taur Guitor, Ott Remmer (treeningukaaslane ja üks eeskujusid), Merete Tarto, Ringo Tipp (treener).
Edgar Fjodorov (vasakult, mänedžer), Taur Guitor, Ott Remmer (treeningukaaslane ja üks eeskujusid), Merete Tarto, Ringo Tipp (treener). Foto: Erakogu

Vajangult pärit kikkpoksija Taur Guitor võttis kaalust alla, et võistelda Läti avatud K1 meistrivõistlustel. Enne jõuproovi kuus kilo kaotanud sportlane pälvis hõbemedali.

"Üle pika aja oli nii madal kaal, kus võistlesin," ütles Guitor ja nimetas, et viimased neli kilo läksid alla kolme päevaga. "Oli raske. See jättis väikese märgi," avaldas kikkpoksija ja viskas nalja, et teinekord teab, et ei tasu nii palju süüa. Harilikult umbes 77 kilogrammi kaaluv sportlane osales seekord kehakaalus kuni 67 kilo ja plaanibki mõneks ajaks selle kaalu juurde jääda.

"Võistlemine läheb tõusvas joones, ringitunnetus hakkab tagasi tulema," väljendas kikkpoksija rahulolu ning lausus hõbemedali kohta, et parem varblane pihus kui vares katusel. "Oleme kulla poole teel," avaldas Guitor eesmärgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles