Talimängudel saatis edu Vinni valda ja Rakvere linna

Kevin Volter
Copy
Kuigi ilmaolud olid pigem kevadised, sai Väikesel Munamäel mäesuusatamise võistluse korralikult maha pidada. Pildil Rakvere valda esindanud Älis Välba.
Kuigi ilmaolud olid pigem kevadised, sai Väikesel Munamäel mäesuusatamise võistluse korralikult maha pidada. Pildil Rakvere valda esindanud Älis Välba. Foto: Paul Poderat

Nädalavahetusel toimusid Lõuna-Eestis juba 39. korda Eestimaa spordiliidu Jõud talimängud omavalitsustele. Lääne-Virumaa omavalitsuste hulgas olid edukaimad Rakvere linn ja Vinni vald.

Kahe päeva jooksul võisteldi Tartu vallas, Otepääl ja Tartu linnas kokku üheksal spordialal mäesuusatamisest male ja kabeni. Kuigi ilm oli juba üsna kevadine, olid rajameistrid nii Väikese Munamäe suusakeskuses kui ka Lähte suusaradadel suutnud teha head tööd ning talimängud olid oma nimetuse väärilised.

Üldkokkuvõttes sai seitsmenda koha Vinni valla esindus, aga kuna talimängudel käib arvestus kolmes kategoorias (üle 8000 elanikuga vallad, alla 8000 elanikuga vallad, linnad), tulid vinnilased väikeste omavalitsuste kategoorias pronksile. Saavutus on selle võrra märkimisväärsem, et ühelgi alal esikolmikusse ei jõutud. Parimaks tulemuseks jäi kolmel korral seitsmes koht, mis saavutati meeste korvpallis, males ja ujumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles