VIROL kutsub üles esitama kandidaate aasta õpetaja konkursile

Merly Raudla
Copy
Mullune aasta õpetaja gala Vanemuise kontserdimajas. Pildil aasta gümnaasiumiõpetaja Raimo Maasik Rakvere riigigümnaasiumist.
Mullune aasta õpetaja gala Vanemuise kontserdimajas. Pildil aasta gümnaasiumiõpetaja Raimo Maasik Rakvere riigigümnaasiumist. Foto: Margus Ansu

Lääne-Viru Omavalitsuste Liit kutsub kõiki, kes on märganud ja kogenud õpetajate ja teiste haridustöötajate suurepärast tööd, mõnda silmapaistvat tegu või teavad suurt hariduse sõpra, esitama kandidaate üleriigilisele ja Lääne-Virumaa aasta õpetaja konkursile.

"Lääne-Virumaa pühendunud haridustöötajad teevad suurepärast tööd, mis väärib märkamist ning tunnustamist nii igapäevaselt kui ka kord aastas riiklikul ja maakondlikul tasemel," kõneles Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu hariduse- ja kultuurispetsialist Ingrid Pärnamäe.

Kandidaate nii kolmeteistkümnes üleriigilises kategoorias kui ka maakondlikes kategooriates saab esitada 10. aprillini.

Lääne-Viru maakonna konkurss on seotud üleriigilisega ning laureaadid valitakse lisaks kolmes maakondlikus kategoorias. Kui üleriigilise elutööpreemia eesmärk on tunnustada riiklikult silma paistnud haridustöötajaid, siis VIROL-i soov on tunnustada meie maakonnas pikka aega haridusse panustanud inimesi. Sellesse kategooriasse saab kandidaate esitada eraldi: nii üleriigiliselt kui ka maakondlikult.

VIROL-i moodustatud maakondlik komisjon valib kõikide kandidaatide seast igast kategooriast (välja arvatud kategooriad "Aasta õppejõud" ja "Riiklik elutööpreemia") ühe kandidaadi esitamiseks üleriigilisele komisjonile. Komisjoni esitatud kandidaat on ka laureaat vastavas kategoorias Lääne-Virumaal. VIROL tunnustab laureaate maakondlikul vastuvõtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles