Tapa vallas lahvatas leekidesse maastikusõiduk

Kevin Volter
Copy
Tapa vallas leekidesse lahvatanud ATV hävis tules täielikult.
Tapa vallas leekidesse lahvatanud ATV hävis tules täielikult. Foto: Päästeamet

Lääne-Virumaa päästjad reageerisid möödunud nädalavahetusel nelja suurema sündmuse tõttu. 8. märtsil kell 19.46 anti teada Tapa vallas Lokuta külas põllul põlevast ATV-st. Inimesed olid eemal ja keegi kannatada ei saanud. Päästjad kustutasid lahtise leegiga põleva sõiduki. Põleng võis alguse saada tehnilisest rikkest.

Sama päeva õhtul saadi ärev teade Rakvere linnast Edela tänavalt, kus esialgse info kohaselt oli elumajas laps end halvasti tundnud. Toas mõõdeti kõrge vingugaasi tase ja kiirabi viis lapse haiglasse. Toas oli küll töökorras suitsuandur, kuid vingugaasiandur töökorras ei olnud. Vingugaasi põhjuseks oli liiga vara suletud ahjusiiber. Päästjad tuulutasid ruumid, seadsid vingugaasianduri töökorda ja nõustasid elanikke. 

Pühapäeval kell 20.55 teatas helistaja, et Haljala vallas Aaspere külas kortermajas töötab naaberkorteris suitsuandur ja koputuse peale keegi ust ei ava. Teataja ütles, et korteris on inimene. Päästjad avasid ukse ning avastasid suitsu täis toa, kuna ahjusiiber oli liiga vara kinni pandud ja elanik ise magama läinud. Toad tuulutati, kiirabitöötajad kontrollisid üle mehe tervise, kuid õnneks ta hospitaliseerimist ei vajanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles