Yakuza Fighti sõdalased astuvad Rakvere Põhjakeskuses kaalule

Merly Raudla
Copy
Sellel laupäeval toimub Rakvere spordikeskuses võistlus Yakuza Fight 6 NEW ERA.
Sellel laupäeval toimub Rakvere spordikeskuses võistlus Yakuza Fight 6 NEW ERA. Foto: Vladislav Musakko

Sellel laupäeval leiab Rakvere spordikeskuses aset võistlus Yakuza Fight 6 NEW ERA. Kavas on kaks K-1 nelja mehe turniiri, kus esimesed võitluspaarid selguvad alles päev varem ametlikul kaalumisel loosimise teel. Ametlik kaalumine ja loosimine toimub Rakvere Põhjakeskuses 15. märtsi õhtul.

Võistluse üks korraldajateks Andrei Senek on pidanud 20 aastat treeneriametit ning on selle aja jooksul näinud nii mõndagi. "Võin öelda, et meil on tubli järelkasv," lausub ta ja lisab, et on raske öelda, kes võitlusõhtul võidab ja saab kogu auhinnaraha endale. "Lisaks headele füüsilistele oskustele peab olema ka kindel iseloom ja tahtejõud, et saada võit kätte. Need omadused on olemas kõikidel võitlejatel."

Õhtujuhina astub Yakuza Fightil üles ligikaudu 20 aastat treeneritöö ja kahevõitlusega tegelenud Andreas Eelmäe. Eelmäe rääkis, et Yakuza Fight on esimene omataoline võitlusspordiõhtu Rakveres. Kui teda esimesel korral õhtut juhtima kutsuti, ei uskunud ta, et võistlus võib kujuneda populaarseks sariürituseks. "Vaadates tagasi minevikku, näeme kõik, et Yakuza Fight on sündmus, mida inimesed ootavad. Võistlusel on ringis üles astunud vähemalt Eesti võitlejate paremik, mis taas kord näitab, et Yakuza Fight kuulub Eesti kahevõitluse esinumbrite hulka. Kuidas möödub järgmine Yakuza Fight, saame hinnata juba siis, kui tulevikust on saanud lähiminevik," kõneles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles