Baltech OÜ hakkab Veltsi külje alla arendama esialgu veel nimetut küla

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Veltsi asula kõrvale Lembitu maaüksusele on plaanis rajada umbes 40 eramuga küla.
Veltsi asula kõrvale Lembitu maaüksusele on plaanis rajada umbes 40 eramuga küla. Foto: Toomas Erapart

Liilia Pardile kuuluv osaühing Baltech esitas Rakvere vallavalitsusele taotluse detailplaneeringu koostamise algatamiseks Veltsi külje all paikneva Lembitu maaüksuse kohta. Kinnisvaraarendaja soovib Rakverest vaid viieminutilise autosõidu kaugusel asuvasse piirkonda rajada ligi 40 eramuga küla.

Liilia Part kinnitas, et tegemist ei ole mitte kauge tulevikuplaaniga, vaid kõige optimistlikuma kava põhjal võiks esimeste majade ehitus alata juba tänavu. "Kõik oleneb asjaajamise kiirusest vallas. Meile igatahes lubati küll, et ehk on juba poole aasta pärast dokumendid olemas, ja kui see nii on, siis viivitamise plaani pole. Ka minu enda perele on plaanis eramu ehitada sellesse külla ja meie oleme valmis kohe alustama," rääkis ta.

​Liilia Part ja temale kuuluv Baltech OÜ pole Lääne-Viru kinnisvara- ja eramuarendusturul veel tuntud, kuid ettevõtja sõnul on ta selles valdkonnas väiksemas mahus juba tegutsenud ning kogemusi omandanud. "Ma olen Rakvere vallast pärit, kogu aeg kodukandis toimetanud," ütles Part.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles