Repliik: Murphy seadus (1)

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Aivar Ojaperv
Aivar Ojaperv Foto: Ain Liiva

Kas mina olen ainus «väljavalitu», või on mõne teise inimesega ka nii?

Üldiselt saan elus normaalselt hakkama ja peadpööritavaid sekeldusi minuga ei juhtu. Vähemalt mitte iga päev, kui see alljärgnev välja arvata.

Minu kirstunaelaks on kassasabad poodides. Ma hakkasin millalgi lausa statistikat tegema, ja uskuge või mitte, aga 60 protsendil juhtudest satun kassasse, kus minu ees juhtub millegi või kellegagi sekeldus, mis meeletult aega viidab. Kõik teised sabad liiguvad palju kiiremini.

Valin sabasid pikkuse ja seal seisvate inimeste põhjal, ostukorvi suuruse võtan arvesse, aga see ei aita. Viimati keris minu ees seisnud inimese kilekotipiim lindi vahele ja kõik kohad olid jooki täis – no kuidas sa sellist asja oskad ette näha?

«Kõrvaloleva kassa järjekord liigub alati kiiremini kui sinu valitud kassa oma», kõlab üks Murphy seadustest. Ja siiski ma arvan, et ka selle vastu saab võidelda.

Palun ärge rääkige ostutoimingut tehes telefoniga! Palun otsige rahakott oma reisikohvri põhjast enne välja, kui kassa ette jõuate! Olge enam-vähem teadlikud, kui palju raha on teie pangakaardil, mitte ärge hakake seda uurima siis, kui makse läbi ei lähe! Ja nii edasi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles