Politsei tabas Virumaal juba kolmanda suure narkolaadungi

Kevin Volter
Copy
Möödunud teisipäeval pidasid Ida prefektuuri politseinikud kinni mehe, kelle valduses oli 1,2 kilo kanepit.
Möödunud teisipäeval pidasid Ida prefektuuri politseinikud kinni mehe, kelle valduses oli 1,2 kilo kanepit. Foto: Ida prefektuur

Möödunud teisipäeval pidasid Ida prefektuuri kriminaalpolitseinikud Kohtla-Järvel kinni 36-aastase mehe, keda kahtlustatakse narkootikumide suures koguses käitlemises. Kinnipidamise ja läbiotsimise käigus leiti mehe sõidukist ja tema kodust 1,2 kilo marihuaanat, üle 10 000 euro sularaha, relvataoline ese ning digikaalud.

Politseinikud pidasid mehe kinni vahetult peale seda, kui ta oli aine Tallinnast ostnud ja seejärel Ida-Virumaale tulnud. Kolm päeva hiljem võeti kurjategija Viru maakohtu loal vahi alla ning alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb narkootilise aine ebaseaduslikku suures koguses käitlemist. 

Politsei fookus on käesoleval aastal narkodiilerite tegevuse peatamisel, sest tegu oli juba kolmanda suure kogusega, mis on kätte saadud. 21. jaanuaril pidasid Ida prefektuuri kriminaalpolitseinikud Tallinnas kinni 33-aastase ja 45-aastase mehe, kelle sõiduauto läbiotsimise käigus leiti ligi 240 grammi amfetamiini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles