Transpordifirma veok viib Rakvere sümbolid laia maailma

Kevin Volter
Copy
Tarvas Invest OÜ lasi ettevõtte peagi saabuva juubeli puhul oma uue veoki katta Rakvere sümbolitega.
Tarvas Invest OÜ lasi ettevõtte peagi saabuva juubeli puhul oma uue veoki katta Rakvere sümbolitega. Foto: Mercedes-benz Trucks Eesti

Rakvere transpordiettevõte Tarvas Invest OÜ tähistab tuleval aastal oma 20. tegutsemisaastat. Selle puhul otsustati teha midagi erilist ja nii maalitigi uuele autole peale Rakvere linna sümbolid, mis linna laiale maailmale tutvustavad.

Firma transpordiosakonna juhataja Sten Eric Nirgi rääkis, et kuigi ettevõtte juubel on aasta pärast, otsustati pidustustega juba praegu pihta hakata. "Konkreetne veok liigub põhiliselt Eesti ja Soome vahel ning usun, et see pakub paljudele soomlastele äratundmisrõõmu," ütles Nirgi ning lisas, et auto on juba ligi kuu aega tööpostil olnud. "Kuna me oleme kohalik ettevõte, siis selle teo peamine eesmärk on Rakveret veelgi rohkem pilti tuua".

Firma sünnipäeva tähistamiseks on mõtteid rohkem, aga seda, et need teoks saavad, Nirgi veel lubada ei julgenud. "Väike idee on, et äkki teeme haagise ka mingi sarnase kujundusega, aga eks paistab," kõneles osakonnajuhataja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles