Kogukonnad saavad uue võimaluse rajada kodukohta korvpalliväljak

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Raudla avaldas lootust, et korralike platside lisandumine meelitab rohkem noori sporti tegema.
Raudla avaldas lootust, et korralike platside lisandumine meelitab rohkem noori sporti tegema. Foto: Tõnis Tõnström

Eelmisel aastal Eestisse viie uue korvpalliväljaku rajamisega lõppenud prooviprojekt saab jätku ja taas on kogukondadel võimalus taotleda 3 x 3 korvpalli mänguväljaku rajamise toetust. Sel hooajal valmib kolm betoonist palliplatsi.

Reedest on kõigil kohalikel kogukondadel, omavalitsustel ning aktiivsetel hoovispordi- ja korvpallihuvilistel võimalik osaleda konkursil ning edu korral luua oma kodukohas 3 x 3 korvpalli mängimise võimalus. Konkursikomisjoni liige Siim Raudla ütles, et Eestis on üle 1000 palliplatsi, kuid paljud neist on paraku üsna kehvas seisus ja seda eriti väiksemates asulates.

Raudla sõnul on 3 x 3 korvpalli populaarsus peale ala olümpiakavva jõudmist oluliselt kasvanud ja see formaat sobib nii harrastajatele kui ka profimängijatele. "Korralike platside lisandumine kindlasti motiveerib järgnevat põlvkonda enam sporti tegema ja loodetavasti sirguvad tänastest noortest juba tulevased koondislased," ütles Raudla, kes on ühtlasi Eesti Korvpalliliidus 3 x 3 korvpallikoondise peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles