Wesenberghi minispaa muudab hotelliteenuse atraktiivsemaks

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Wesenberghi hotelli juhataja Andres Ots hakkas minispaad rajama koroonaviiruse tippajal.
Wesenberghi hotelli juhataja Andres Ots hakkas minispaad rajama koroonaviiruse tippajal. Foto: Marianne Loorents

Reedel avati ilma suurema kärata Rakvere Wesenberghi hotellis minispaa, kus korraga saab veemõnusid nautida kuni 10 inimest. Mõnuasutus on mõeldud eelkõige hotelli külastajatele, aga sinna saab minna iga teinegi soovija, ainult külastusaeg tuleks enne kokku leppida.

Hotelli juhataja ja üks omanikest Andres Ots lausus, et suurt ja pidulikku lindilõikamist minispaas ei tule. "Lihtsalt õhtul teeme uksed lahti ja avatud ta ongi," lausus Ots. "Esimesed broneeringud on tehtud, nii et tühjaks spaa oma esimesel tegutsemisõhtul ei jää."

​Idee ehitada Wesenberghi hotelli ühte tiiba minispaa hakkas realiseeruma koroonaviiruse leviku kõrgpunktis, kui kogu turismimajandus lendas korraks käpuli ja hotellipidajatel polnud teha suurt midagi peale kurbade mõtete mõlgutamise. "Ega siin nüüd nii palju ehitamist ka polnud," mainis Ots. "Need ruumid olid algselt minu teada üldse korteriks mõeldud, aga keegi siin elanud ei ole. Mõnda aega oli siin jõu- ja aeroobikasaal, seejärel seisis see nurk täiesti tühjana."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles