Rakvere riigigümnaasiumi moeloojad näitasid lapitud pükse ja elegantsi (1)

Copy

Rakvere riigigümnaasiumis toimus 14. märtsil glamuurne moesõu "Mõju", mille peamiseks teemaks oli taaskasutus. Ürituse korraldajad, 11. klassi õpilased Margaret Irval ja Eneliis Arpo tegid moesõu oma praktilise töö raames ning on öelnud, et ürituse idee tuli mõlema huvist ja soovist suunata tähelepanu tekstiilitööstuse ja kiirmoe negatiivsetele mõjudele.

Esialgu kooli moesõuna algatatud üritus kujunes esmaklassiliseks moedemonstratsiooniks, kust ei puudunud glamuur ega ilusad inimesed. Avatud oli kohvik ja kohal oli ka Minu Gelato jäätiseputka. Esindatud oli kaks õpilasfirmat: ühe väljapanekust sai endale soetada vanadest teksadest uue elu saanud kotte ning teises pakuti tervislikke käsitöömaiustusi.

Üritus sai alguse muljet avaldava tantsuetteastega, mille koreograafia oli loonud tantsutrupi kokkukutsuja Eneliis Arpo, kes ka ise tantsijana laval esines. Õhtut juhtinud riigigümnaasiumi õppenõustaja Andri Võsokovski polnud suu peale kukkunud ja sissejuhatus oli meeleolukas. Korraldajate sõnul on ta naturaalne talent, sest tal ei olnud võimalik peaproovi tulla ning kohale oli ta jõudnud kõigest paar tundi enne üritust. Võsokovski ütles avakõnes, et noored moeloojad mõtlevad kastist välja ja tahavad nööpi sellisesse kohta õmmelda, kuhu see tavapäraselt ei sobi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles