Galerii Rakvere linnavalitsuse ees piketeerisid rahulolematud lapsevanemad

Copy

Kolmapäeva pärastlõunal tund enne Rakvere linna volikogu istungit kogunesid linnavalitsuse ette murelikud lapsevanemad, kes seisavad vastu linna plaanile viia lasteaiad ühise juhtimise alla. Seda ennekõike sellepärast, et lastevanemate hinnangul on otsus läbi mõtlemata, tehtud kiirustades ning seda tahetakse läbi suruda ilma kogukonna arvamust kuulamata.

Piketid on maakonnas just haridusteemade tõttu saanud juba üsna tavaliseks. Alles hiljuti avaldas Tapal meelt rahvas, kes pole teps mitte nõus valla haridusvõrgu korrastamise plaanidega.

Kümmekond inimest linnavalitsuse ees olid kogunenud sinna Triinu lasteaia hoolekogu esimehe Anti Palmi eestvedamisel. "Minu hinnangul on Rakvere linnavalitsuse haridusjuhtimine täielikult omavoli küüsis. Tänagi oli artikkel, et lihtsalt abilinnapea kabinetivaikuses on sündinud otsus ujulaaegu vähendada. Väidetavalt on liikumisõpetajatega pead kokku pandud, aga tarbijaga räägitud ei ole," sõnas piketi kokku kutsunud Palmi. "Aga nähes, kuidas see lasteaedade liitmine toimus, siis see "pead koos" tähendab teadagi mida." 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles