Suvesaundi eelüritusel piilutakse muusika taha

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
"Virumaa suvesaund 2024".
"Virumaa suvesaund 2024". Foto: Virumaa Suvesaund

Muusikakonkursile "Virumaa suvesaund 2024" saab lugusid esitada kuni 11. maini. Kuu aega varem, 10. aprillil peetakse Rakvere riigigümnaasiumis Suvesaundi eelüritus, kus räägitakse asjadest, mida üks muusik aastal 2024 teadma peaks.

Riigigümnaasiumi aatriumisse pääseb alates kella 16.30-st. Täistunnil algavas vestlusringis osalevad kolm Lääne-Virumaa muusikut.

Mulluse Suvesaundi võiduloo "Sierra" üks autoritest Tuuli Pruul esitleb ühtlasi oma hiljuti ilmunud e-raamatut "Muusika taga", kus kirjeldatakse ühe albumi väljaandmist samm-sammult. Rakvere laulja, laulukirjutaja ja muusikaprodutsent Elisabeth Tiffany Lepik jõudis ansambliga Minimal Wind 2022. aastal Eesti Laulul üllatuslikult teisele kohale. Kadrina punkrokkar Sixten Leemets hoiab au sees pop-pungi žanrit oma bändiga Noodle Charity.

"Kõigil neil on rääkida oma lugusid oma kogemuste põhjal," ütles Suvesaundi konkursi peakorraldaja Mart Rauba, kes vestlusõhtut ka juhib. "Ehkki eelüritus toimub koolimajas, kutsuksin kuulama ja vaatama ka neid muusikuid, kel koolitee on kauge mälestus," lisas Rauba.

Külalised vastavad ka publiku küsimustele, mida võib küsida kohapeal või saata need ette meiliaadressil suvesaund@virumaateataja.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles