Bernhard Betschart – Alpidest Käsmu Viru Folgile

Copy
Originaalne puidust lehter Bernhardi käes on loodud selleks, et lihtsustada piima kannu valamist. Šveitsi Alpide inimesed kasutasid seda ka suveõhtutel, kui kogu töö oli tehtud, et selle lehtri kaudu jumalale palve laulda või hüüda, et kaitsta oma maad, inimesi ja loomi. Lehter on valmistatud kuusepuidust ja kannab helid väga kaugele. Bernhardi sõnul kasutab ta seda pildil omamoodi mikrofonina, mis sümboliseerib laulmist ja joodeldamist.
Originaalne puidust lehter Bernhardi käes on loodud selleks, et lihtsustada piima kannu valamist. Šveitsi Alpide inimesed kasutasid seda ka suveõhtutel, kui kogu töö oli tehtud, et selle lehtri kaudu jumalale palve laulda või hüüda, et kaitsta oma maad, inimesi ja loomi. Lehter on valmistatud kuusepuidust ja kannab helid väga kaugele. Bernhardi sõnul kasutab ta seda pildil omamoodi mikrofonina, mis sümboliseerib laulmist ja joodeldamist. Foto: Samuel Trümpy

Otse Šveitsi Alpidest tuleb tänavusele Viru Folgile esinema Bernhard Betschart.

Olete ilmselt festivali selle aasta kõige mitmekülgsem esineja. Olete soololaulja, koorilaulja, muusik, ­näitleja ... Palun rääkige endast, milline neist rollidest on teile endale kõige tähtsam?

Suur tänu selle toreda komplimendi eest. Ma lihtsalt armastan erinevat tüüpi muusikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles