Rakveres toodetud trühvlisalaami jäi parima lihatoote tiitlist ilma

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Eesti parima toiduaine konkursi võitjate hulgas oli esialgu ka Rakvere trühvlisalaami (laual keskel), kuid hiljem tulemusi korrigeeriti. Vasakul on hindamiskomisjoni esimees toiduteadlane Rain Kuldjärv, paremal toiduliidu juht Sirje Potisepp.
Eesti parima toiduaine konkursi võitjate hulgas oli esialgu ka Rakvere trühvlisalaami (laual keskel), kuid hiljem tulemusi korrigeeriti. Vasakul on hindamiskomisjoni esimees toiduteadlane Rain Kuldjärv, paremal toiduliidu juht Sirje Potisepp. Foto: Eesti Toiduainetööstuse Liit

Maag Eesti AS-i Rakvere lihakombinaadis osaliselt toodetud trühvlisalaami jõudis tiitlit "Eesti parim lihatoode 2024" kanda vaid loetud tunnid, sest konkursi korraldanud Eesti Toiduainetööstuse Liit tuvastas pärast tulemuste väljakuulutamist, et trühvlisalaami ei vastanud konkursi tingimustele.

Konkursi tulemused avalikustati eelmise reede hommikul väljastatud pressiteates ja Kanal 2 hommikuprogrammis. Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp hõikas televisioonis küll konkursi võitjad välja, aga samal ajal juba aimas, et parima lihatoote kategoorias tuleb teha korrektuur.

"Keegi ei kaevanud, keegi ei pahandanud – ma ise hakkasin mõtlema, et parima lihatootega võib probleem olla," ütles Potisepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles