Endine kokaiinitarvitaja: seda teevad isegi koduperenaised

Merly Raudla
Copy
Rakveres peol olles suvaliselt inimeselt kokaiini küsides võib Kertu sõnul lausa veerand tunniga grammi kätte saada.
Rakveres peol olles suvaliselt inimeselt kokaiini küsides võib Kertu sõnul lausa veerand tunniga grammi kätte saada. Foto: Pärnu Postimees

Suure tutvusringkonnaga ja narkootikumide maailmaga hästi kursis olev rakverlane, nimetame teda Kertuks, on ise varem regulaarselt kokaiini tarvitanud. Ta tõdes, et kokaiini võivad pruukida kõik, koduperenaistest firmajuhtideni välja. Peale vaadates ei oskaks väga paljude kohta isegi arvata, et sellised inimesed samuti seda narkootikumi tarvitavad.

Kertu sõnas, et kokaiini ostetakse enamasti grammi kaupa ning üks gramm valget pulbrit maksab 150 eurot. "Algul ostetakse võibolla selleks, et peol teha. Pärast tarbitakse ka nädala sees," avaldas ta levinud skeemi. Nii see pall tema sõnul veerema hakkab.

Kokaiini kogus oleneb tarvitaja harjumusest ja kogemusest. Kertu sõnul võetakse enamasti 0,2 grammi korraga. Seega võib grammist pikema peo jooksul ühe inimese jaoks ka väheks jääda. Kui inimene on pikka aega kokaiini tarvitanud, harjub organism ainega ja kogused peavad minema järjest suuremaks, et mõju avaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles