Teise ringi asju saab pakiautomaadist saata uuskasutusse tasuta

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Annetused jõuavad Omniva vahendusel Uuskasutuskeskuse poodidesse.
Annetused jõuavad Omniva vahendusel Uuskasutuskeskuse poodidesse. Foto: Uuskasutuskeskus

Omniva pakiautomaatidest saab tasuta saata teise ringi asju Uuskasutuskeskusele. Annetuskampaania kestab 26. aprillini.

Uuskasutuskeskus ärgitab kevadise kraamimise tulemusena üle jäävaid korralikke asju andma uuele ringile. "Kõik kodus armsaks saanud asjad väärivad võimalust kestma jääda," ütles Uuskasutuskeskuse tegevjuht Katriin Jüriska. Ta lisas, et Omniva pakub üle kogu Eesti mugava võimaluse kvaliteetseid ja olulisi esemeid ringluses hoida.

Omniva ESG ja kommunikatsiooniüksuse juht Katrin Isotamm märkis, et kaupade ringlus ning taaskasutamine toetab nii keskkonnasäästu kui ka kuluefektiivset majandamist. "Loodan, et käesolev kampaania innustab paljusid inimesi oma kevadpuhastuse käigus kõrvale pandud riided ja muud tarbeesemed pakiautomaadi abil tasuta Uuskasutuskeskuse poole teele panema," rääkis ta. 

Uuskasutuskeskusele saab annetada mitmesuguseid puhtaid ja terveid asju, mis mahuvad pakiautomaati: korralikke riideid, jalatseid, mänguasju, uuema aja raamatuid, spordi- ja hobitarbeid, väiksemat kodutehnikat, sisustusesemeid, nõusid ja köögitarbeid, kodutekstiile. Asjade annetamiseks tuleb need korralikult ja transpordikindlalt pakendada ja seejärel annetus veebilehel kevad.omniva.ee registreerida, sisestades sinna oma e-posti aadressi. Seejärel jõuab sisestatud e-posti aadressile kinnituskiri ühekordse koodiga, mida kasutades on võimalik Omniva pakiautomaadist pakk teele panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles