Rakverre kavandatava rulapargi eelarve on 300 000 eurot (2)

Kristian Kaiva
, ajakirjanik
Copy
Rakvere spordikeskuse kõrval asunud rulapargi eluiga oli täis saanud ning remont ei olnud enam otstarbekas.
Rakvere spordikeskuse kõrval asunud rulapargi eluiga oli täis saanud ning remont ei olnud enam otstarbekas. Foto: Ain Liiva

Möödunud sügisel leidis oma lõpu seitse aastat Rakvere spordihalli kõrval platsil asunud skate-park, sest Rakvere linnavalitsuse hinnangul oli see amortiseerunud. Välja käidi veksel, et uus park tuleb, aga see hakkab paiknema laineraja vahetus läheduses. 

Rakvere uus rulapark on projekteeritud kinnistule aadressiga Uus tänav 19, Rakvere laineraja ja rattapargi kõrvale. Obstaaklite ala hõlmab ligikaudu 500 ruutmeetrit, millele lisandub pea samas ulatuse taristut, nagu parkla ja kõnniteed.

Lammutusele läinud rulapark oli vineerist ning selliste eluiga ongi keskmiselt viis aastat. Spordihalli juures olnud skate-park oli Eesti suurim ning läks omal ajal maksma pisut üle 55 000 euro. Uue rulapargi ja seda ümbritseva taristu ehitustöödeks on plaanitud 300 000 eurot, mille eraldamiseks tänavuaastasest lisaeelarvest küsib linnavalitsus volikogult luba. Praegu on lisaeelarve volikogus kolmandal lugemisel. Kui volikogu lisaeelarve kinnitab, saab linnavalitsus korraldada ehitushanke, mille käigus selgub ka pargi rajamise täpne hind.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles