Kodulähedased pakiautomaadid muutuvad üha populaarsemaks ka Lääne-Virumaal

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Omniva tütarettevõte Picapac omandas mullu suvel Parcelsea pakiautomaatide võrgustiku ja nüüdseks on selles juba üle 900 kodulähedase pakiautomaadi.
Omniva tütarettevõte Picapac omandas mullu suvel Parcelsea pakiautomaatide võrgustiku ja nüüdseks on selles juba üle 900 kodulähedase pakiautomaadi. Foto: Raul Mee

Omniva tütarettevõte Picapac võttis mullu suvel üle Parcelsea erapakiautomaatide võrgustiku ja kavatseb seda edasi arendada selliselt, et edaspidi ei peaks paki järele kaugele sõitma või kulleri järele ootama. Ettevõtte eesmärgi kohaselt võiks isiklik pakiautomaat asuda iga kliendi jaoks vaid jalutuskäigu kaugusel.

Picapaci teenuste arendusjuht Liisa Järsk nentis, et Picapac vaatab tulevikku just võimalikult kiire ja kodulähedase kaubaveoga. Praegu on võimalik paigaldada isiklik nutipakiautomaat ühele leibkonnale või ettevõttele, jagatud automaat näiteks naabriga kahasse ja märtsi lõpust on võimalik paigaldada ka kogukonna pakiautomaat.

"Kogukonna pakiautomaat on mõeldud küladele, väiksematele kortermajadele ja kogukondadele, kuhu suured automaadid veel jõudnud pole. Esimese hooga paigaldame 20 sellist ja esialgu Harjumaale. Samas on meil kindel soov kiiresti laieneda ja ehk jõuame mõne kuu pärast ka Lääne-Virumaale," rääkis Järsk. Tema sõnul saavad kliendid kogukonna pakiautomaadi soovist juba märku anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles