Elron ei kasseeri alanud hooajal elektrirongides jalgrataste eest raha

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Algaval jalgrattahooajal on elektrirongides jalgrataste vedu tasuta
Algaval jalgrattahooajal on elektrirongides jalgrataste vedu tasuta Foto: Mihkel Maripuu

Elroni elektrirongides saab esmaspäevast alates jalgratta tasuta kaasa võtta, samuti kahekordistub läänesuuna ja Tallinna–Aegviidu elektrirongides jalgrattakohtade arv. Diiselrongides tuleb 1. aprillist kuni 31. oktoobrini jalgrattale siiski pilet osta. 

"Algaval jalgrattahooajal on elektrirongides jalgrataste transport tasuta, et aidata kaasa keskkonnasõbralike liikumisviiside edendamisele. Samuti saab nüüd läänesuunda ja Tallinna–Aegviidu liini teenindavates elektrirongides jalgrattaid paigutada lisaks C-alale ka nende sissepääsude juurde, kus varem oli lubatud hoida vaid lapsevankreid," rääkis Elroni klienditeenindusjuht Ardo Roosenberg. "Näiteks neljavagunilise elektrirongi puhul on 1. aprillist võimalik rongiga vedada senise kümne jalgratta asemel kuni kakskümmend. Tähistatud ala jalgrataste ja lapsevankrite paigutamiseks asub iga väljapääsu juures."

Roosenberg pani aga jalgratturitele südamele, et elektrirongides jalgrataste vedamisel tuleb arvestada nii lapsevankrite kui ka ratastooli kasutavate inimeste vajadustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles