Rakvere judoklubi Mikado võitis Tallinnas neli medalit

Copy
Taga vasakult karikatega Gregor Mändla ja Magnus Dreifeldt, keskel Matvey Mirinov ja Kira Vovk, ees treener Jevgeni Tširkin.
Taga vasakult karikatega Gregor Mändla ja Magnus Dreifeldt, keskel Matvey Mirinov ja Kira Vovk, ees treener Jevgeni Tširkin. Foto: Erakogu

Laupäeval toimus Tallinnas judo VIII superturniir. Rakvere judoklubi Mikado esindus oli sel korral kuueliikmeline, koju toodi neli medalit.

Vanuseklassis U12 (+50 kg) saavutas esimese koha Gregor Mändla, kes sellel võistlusel oli absoluutkaalus ja pidi maadlema endast oluliselt raksemate vastastega. U12 (–50 kg) arvestuses tõi kuldse karika koju ka Magnus Dreifeldt, kes rõõmustas treenerit äsja õpitud tehnikate kasutamisega matil.

Vanuserühmas U10 (–30 kg) võitles end kolmandale kohale Matvey Mirinov, kelle vanuse- ja kaaluklassis oli kõige suurem võistlejate arv – kaheksateist. Tüdrukute U12 (–30 kg) arvestuses tuli pronksmedalile Kira Vovk.

Treener Jevgeni Tširkini sõnul on võistlushooaeg täies hoos. Viiel nädalavahetus järjest toimuvad olulised võistlused. 6. aprillil saavad judokad mõõtu võtta Tartu Kevadturniiril, järgneb karikasarja etapp Nõos ja 20. aprillil ootavad ees Eesti meistrivõistlused.

Tagasi üles