Liitlaste esindajad pole Tapa kaklust kommenteerinud (1)

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Liitlassõdurid aitavad tagada Eesti julgeolekut, kuid teenistusvälisel ajal on nad pahatihti avalikku korda rikkunud. Foto on illustratiivne ja pole looga seotud.
Liitlassõdurid aitavad tagada Eesti julgeolekut, kuid teenistusvälisel ajal on nad pahatihti avalikku korda rikkunud. Foto on illustratiivne ja pole looga seotud. Foto: Arvo Meeks

Laupäeval Tapa linnas toimunud kaklust, kus suure tõenäosusega olid mõlemad pooled liitlassõdurid, varjutab jätkuvalt saladuseloor – liitlasvägede kõneisikud pole sündmust kommenteerinud ega päringutele vastanud.

Eesti kaitseväe pressijaoskonna ülem kapten Taavi Laasik ütles Virumaa Teatajale, et Eesti kaitseväelased intsidendis ei osalenud ja kommentaarisoov on edastatud liitlasvägedele, kuid sellele pole vastatud.

30. märtsi hilisõhtul kella 23.30–24 paiku toimus Tapal Grossi Toidukaupade poe kõrval parklas suurem kaklus meeste vahel, kes pealtnägijate hinnangul võisid olla liitlassõdurid, ja see vältas vähemalt 20 minutit.

Samas piirkonnas asuv pitsakohvik olevat rahvarohke olnud juba päeval ja valdavalt olevat külastajad olnud erariietes liitlassõdurid, kes tarvitasid ka alkoholi. Suuremat liitlassõdurite seltskonda nähti laupäeval pidutsemas ka Rakvere meelelahutusasutustes.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles